fbpx

Boaz komt 13 mei weer samen

Gepost in Senioren.

Op de 2e dinsdag van de maand komen de ouderen samen in de kerk..

Het is goed om elkaar te ontmoeten, te zingen en te bidden. Ook worden er bij verjaardagen kaarten geschreven en verstuurd.

Aan de hand van de Bijbel spreken we over verschillende onderwerpen:

We hebben in het voorjaar ons verdiept in het leven van Job, daarna bestudeerden we het leven van Mozes, zijn opvoeding, de reis in de woestijn, de overwinning op de Amalekieten en we willen zijn opvolger Jozua volgen.

Ben je ook 55+, nieuwsgierig naar de bijbelstudie en wil je deel uitmaken van de Boaz groep, dan ben je van harte welkom.

BOAZ

Gepost in Senioren.

Een warm WELKOM voor alle 55-plussers van onze gemeente: echt, je bent nooit te jong om mee te doen!! (Durf maar eerlijk toe te geven dat je in die categorie zit!)

BOAZ: de naam zegt wat we samen willen: Bemoediging en Opbouw door Aandacht en Zorg voor elkaar!

Elke 2e dinsdag van de maand komen we bij elkaar van 10.00 tot 12.00 uur, voor gezelligheid en/of een bijbels onderwerp. .

Van harte welkom!

Diensten

Elke zondag om 10.00 uur is er in de Heidestraat 9 een samenkomst. U bent van harte welkom. De dienst wordt ook via een livestream uitgezonden. 

 

Lid worden?

Door lid te worden van de Evangelische Gemeente Enschede kun je deelnemen aan alle activiteiten, een taak oppakken en mag je meedenken over de toekomst van de kerk. Volg de intro-cursus

Contact

Zie de pagina contact

EA-logo

Gastennieuws ontvangen?

Ontvang 1x per maand nieuws over onze activiteiten.