fbpx

Marriage Course 11 jan. t/m 19 april

Gepost in Marriage Course.

mariage courseEen nieuw jaar ….. een nieuwe Marriage Course

Tijd voor elkaar hebben blijkt de sleutel te zijn tot een gelukkige relatie, zo wijst onderzoek uit. Vaak is er in een relatie de behoefte aan bijvoorbeeld meer gezamenlijke activiteiten, betere gesprekken met elkaar en betere seks, maar hoe ga je daarmee aan de slag? De Marriage Course, die vanaf januari 2023 in Enschede weer van start gaat, is een goed begin.

Wil je alvast een beetje ervaren hoe het er in de Marriage Course aan toegaat, kom dan naar de informatieavond op woensdag 11 januari

We plannen ook deze keer weer een cursus, die deels online, deels in een restaurant plaatsvindt. Praktisch gezien betekent dat, dat je drie keer in restaurant Captain Jack in Buurse te gast bent en vier keer online thuis de cursus volgt. Tijdens de avonden krijgen jij en je partner praktische handvatten om samen mee aan de slag te gaan en ga je in gesprek over thema’s als conflicten, seks, schoonfamilie, vergeving en communicatie.

De avonden in Captain Jack beginnen met een heerlijke maaltijd. Wij verzorgen daarna de cursusavond. Er zijn geen groepsgesprekken, je volgt de cursus als stel!

Tijdens de vier online avonden zorgen jullie zelf voor een romantische sfeer met bijvoorbeeld een kaarsje, een glaasje en iets lekkers.

Diensten

Elke zondag om 10.00 uur is er in de Heidestraat 9 een samenkomst. U bent van harte welkom. De dienst wordt ook via een livestream uitgezonden. 

 

Lid worden?

Door lid te worden van de Evangelische Gemeente Enschede kun je deelnemen aan alle activiteiten, een taak oppakken en mag je meedenken over de toekomst van de kerk. Volg de intro-cursus

Contact

Zie de pagina contact

EA-logo

Gastennieuws ontvangen?

Ontvang 1x per maand nieuws over onze activiteiten.