fbpx

Welkom bij de 20+

Gepost in 20+.

Volgende week vrijdagavond willen wij (Gijs & Nienke) van start gaan met de eerste 20+ bijeenkomst. Wij zullen daarna 1x in de 2 weken samenkomen op vrijdagavond bij ons thuis. Ons verlangen is om echt de diepte in te gaan door het leven met elkaar te delen en ons te richten op discipelschap.

Omdat de vorige leden niet doorgaan binnen de 20+ groep hebben wij op dit moment nog geen deelnemers. Mocht jij nou willen deelnemen aan deze nieuwe groep of kijken wat het precies inhoudt dan ben je van harte welkom!

Meld je dan van te voren even aan door een e-mail te sturen naar gijs.pols@eg-enschede.nl

Lieve groet,

Gijs & Nienke

Nieuw in Enschede?

Gepost in 20+.

Ben je nieuw in Enschede en tussen de 20 en 25 jaar, of ken je iemand uit deze leeftijdsgroep? Dan is de 20+ groep misschien iets voor jou!

Als 20+ groep van de Evangelische Gemeente Enschede komen we eens in de 2 weken samen om God te zoeken en van elkaar te leren. Ook is er veel ruimte voor openheid en gezelligheid, en dat allemaal met leeftijdsgenoten.

Voor meer informatie, mail: gijs.pols@eg-enschede.nl 

20+ groepen

Gepost in 20+.

Het hart van onze gemeente wordt gevormd door connectgroepen. In kleine groepen kun je beter op elkaar letten, een band opbouwen en voor elkaar zorgen dan in een grote gemeente. Daarom is het belangrijk om naast het bezoeken van de dienst op zondag ook in kleine groepen bij elkaar te komen. Dat gebeurt elke 2 weken. We gaan samen eten, zingen om daarin God te aanbidden, met en voor elkaar bidden, en de bijbel openenen ons te laten onderwijzen.

Diensten

Elke zondag om 10.00 uur is er in de Heidestraat 9 een samenkomst. U bent van harte welkom. De dienst wordt ook via een livestream uitgezonden. 

 

Lid worden?

Door lid te worden van de Evangelische Gemeente Enschede kun je deelnemen aan alle activiteiten, een taak oppakken en mag je meedenken over de toekomst van de kerk. Volg de intro-cursus

Contact

Zie de pagina contact

EA-logo

Gastennieuws ontvangen?

Ontvang 1x per maand nieuws over onze activiteiten.