fbpx

Bidden voor zendelingen 7 mrt /meer

Gepost in Thuisfront.

Gebedsavond voor én door de zendelingen:

Aanstaande maandagavond 7 maart is de maandelijkse gebedsavond voor de zendelingen. Het mooie is dat het niet alleen een avond voor de zendelingen is, maar dat ze er zelf ook bij betrokken zijn. Zo kunnen ze zelf hun eigen wel en wee met ons delen op die avond.

De gebedsavond wordt ook deze keer digitaal gedaan en dat betekent dat u / jij van huis uit mee kunt doen. Van harte welkom.

Het adres wat je hiervoor aan kunt maken is: https://meet.jit.si/ZendingsgebedEGE

Daarnaast is er ook een gebedsapp: Gebed&Info zendelingen EGE. Op deze app kunnen de zendelingen dagelijks hun gebed en informatie plaatsen. Als je hierin mee wilt doen dan kun je je aanmelden bij Jaap van Tilburg, Caren van Reijn of Frank de Groot.

Uitbreiding van het TFA:

Mede naar aanleiding van hetgeen Harriët Tom afgelopen zondag van het podium vertelde, willen we als TFA een kleine correctie aangeven.

Wat Harriët vertelde dat het TFA op zoek is naar versterking is helemaal juist. Maar dat was niet de functie van een penningmeester, want die wordt in middels door Cor van der Weijden uitgevoerd. Hij zit weliswaar niet in het TFA, maar verzorgd wel het inboeken van de giften, die via de TF ING rekening binnenkomen.

Het TFA is opzoek naar een aanvulling van ons team wat op dit moment bestaat uit Caren van Reijn en Frank de Groot.

Nieuwsbrief Bernd-Jan & Mirjam

Gepost in Thuisfront.

Beste leden van de EG-Enschede,

Come - home, welkomsbrief aan de DTS studenten

Ik - Mirjam - wil graag beginnen met een stukje uit de welkomsbrief die ik  geschreven heb aan de DTS studenten, die ik januari gestart zijn met de (mercy en justice) Discipelschaps Training School op Heidebeek. Samen met een team geef ik leiding aan deze groep studenten.

Meer weten? Klik op de link voor de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief maart 2021 

Diensten

Elke zondag om 10.00 uur is er in de Heidestraat 9 een samenkomst. U bent van harte welkom. De dienst wordt ook via een livestream uitgezonden. 

 

Lid worden?

Door lid te worden van de Evangelische Gemeente Enschede kun je deelnemen aan alle activiteiten, een taak oppakken en mag je meedenken over de toekomst van de kerk. Volg de intro-cursus

Contact

Zie de pagina contact

EA-logo

Gastennieuws ontvangen?

Ontvang 1x per maand nieuws over onze activiteiten.