fbpx

Gewoon geven in de collecte met Givt

Gepost in Geven.

Steeds meer mensen hebben geen contant geld meer op zak. Bankpassen worden steeds beter, elektronisch betalen gaat steeds sneller, wordt veiliger en er zijn bijna geen winkels meer waar je niet met je pas kan betalen. Erg handig allemaal, maar toch zijn er situaties waarin contant geld wel echt nodig is om te kunnen geven. Bij een collecte in de kerk of aan de deur bijvoorbeeld. Met Givt geef je veilig en anoniem met je smartphone (iOS of Android). Je bepaalt zelf eenvoudig én anoniem hoeveel je zou willen doneren aan het goede doel. In de app selecteer je het bedrag dat je wilt geven, je beweegt de app langs de collectebus, -zak of -mand en klaar! Je ‘Givt’ is gelukt!

Vanaf dit weekend zal het mogelijk zijn om via een smartphone mee te doen met de collecte: de collectezakken zijn er klaar voor, te herkennen aan een kleine grijze button aan de zijkant. Je hebt dan wel de Givt-app nodig, je kan na het downloaden direct je e-mailadres invoeren en beginnen met geven. Je kan op een later moment je verdere registratie afronden. Downloaden van de app kan op www.givtapp.net/download of direct in de AppStore of Google Play.

givt collecteren doneren smartphone app

Diensten

Elke zondag om 10.00 uur is er in de Heidestraat 9 een samenkomst. U bent van harte welkom. De dienst wordt ook via een livestream uitgezonden. 

 

Lid worden?

Door lid te worden van de Evangelische Gemeente Enschede kun je deelnemen aan alle activiteiten, een taak oppakken en mag je meedenken over de toekomst van de kerk. Volg de intro-cursus

Contact

Zie de pagina contact

EA-logo

Gastennieuws ontvangen?

Ontvang 1x per maand nieuws over onze activiteiten.