fbpx

Sonrise

Gepost in Sonrise.

De Zoon (Son) van God mogen we presenteren (Rise) in de wijk rond onze kerk!

Dat doen we dit jaar voor de 20e keer! Meer informatie over Sonrise lees je in deze flyer.

Het is altijd een heel bijzonder evenement geweest met veel getuigenis en ook veel bemoediging voor zowel de deelnemende sporters als helpers uit de kerk.

20220721 143919

Er zijn enkele plekken waar we nog zoeken naar mensen. Het zou fijn zijn als ieder zich aanmeldt op het inschrijfblad in de kerk. Maar je kunt je ook een appje sturen aan Charles (06-22702728), Hendrik (06-50648784) of Jaap (06-22246069)

In Lucas 18 zegt Jezus “dat wij altijd moeten bidden en niet verslappen”.

Natuurlijk ben je ook van harte welkom om langs te komen op het Acaciaplantsoen!

20220720 193014

Sonrise week 2023 (24-28 juli)

Gepost in Sonrise.

Ook deze zomer zorgen we als EGE weer voor in sportweek voor de kinderen en tieners op het Acaciaplantsoen. Met aansprekende toneelstukjes over belangrijke verhalen uit de bijbel en de belevingswereld van de kinderen. Ook delen sporters soms hun eigen ervaringen met geloven in God.

De week is van 24-28 juli 2023. 

We hebben nu al een gemotiveerd sportteam beschikbaar!

We mogen hen vanuit de gemeente ondersteunen met gebed, overnachtingsadressen met ontbijt en lunchpakket, avondmaaltijden, hulp met tenten, limonade, koffie en thee verzorgen, knutselactiviteiten voor kleine kinderen, een avond voor volwassenen, vervoer en zo meer.

Wil je ook meehelpen?

Geef dat dan even door aan Jaap van Tilburg, 06-22246069 of jj@vantilburginnovation.nl.

Groeten 

Jaap van Tilburg 

Sporten op het Acaciaplantsoen

Gepost in Sonrise.

Na een geslaagde teambuilding middag op 25 september jl., zijn we vanaf zondagmiddag, 2 oktober 2022, om de twee weken van 14.00 - 16.00 uur aanwezig op het Acaciaplantsoen. Roelof van Zwol heeft de rol van teamleider overgedragen aan Anne van den Berg. Als inspirator en begeleider blijft Roelof bij het team betrokken. Hier zijn we God dankbaar voor. Het sporters team bestaat dit jaar uit Anne, Rakel, Eline, Jisca (nu op DTS), Jasper, Anna, Sara, Ramon. Als hulpsporters hebben we David en Justin. Hiernaast is in het nieuwe seizoen betrokken bij de activiteiten van Sonrise. 

 

Oproep.

Het sportteam is altijd op zoek naar enthousiaste sporters vanaf 15 jaar. Voor info neem contact op met Anne. 

Het kerkteam is voor de zondagmiddagen op zoek naar bidders en gebedswandelaars. Bidders die thuis of vanaf een andere locatie willen bidden en gebedswandelaars die van 14:30 tot 15:30 op locatie willen bidden voor de sporters, de kinderen en hun ouders alsmede voor de buurt. 

Hartelijk dank namens

het sport- en het kerkteam,

Charles  van der Pluijm

 

Sonrise: Acaciaplantsoen 18-22 juli

Gepost in Sonrise.

De zoon (son) van God mogen we weer presenteren op het Acaciaplantsoen van 18-22 juli. Door onze houding en door ons getuigenis mogen we ons licht laten schijnen – een Son Rise. Bij Sonrise staat sport centraal omdat dat de taal is die kinderen spreken. Het hele jaar door komen we op zondagmiddagen op het Acaciaplantsoen om te sporten. Op https://www.instagram.com/sonrise_acacia/ en op https://www.facebook.com/SonriseAcaciaplantsoen/ kun je een indruk krijgen van deze ‘sportcommunity’.

Sonrise leren kennen en voorbereiden

Gepost in Sonrise.

Aanstaande zondag 12 juni heeft het sportteam van Sonrise de maandelijkse sportmiddag op het Acaciaplantsoen. Deze keer is er na afloop een bespreking over de sportweek van 18 t/m 22 juli.

Graag willen we gemeenteleden uitnodigen om zondagmiddag kennis te maken met Sonrise door:

  1. Om 13.00 uur aanwezig te zijn in het tienerhonk achterin de kerk. Ieder eet dan zijn eigen lunchpakket op en we bespreken de plannen voor de sportmiddag.
  2. Van 14.00 – 16.00 uur er bij zijn op het Acaciaplantsoen. Je kunt het dan meemaken hoe het gaat met sport en spel en een getuigenis in de pauze.
  3. Om 16.30 uur samen in de kerk napraten over de sportmiddag en vervolgens overleggen over de sportweek van 18 t/m 22 juli. We eten dan ook met elkaar.

Je kunt er geheel of gedeeltelijk bij zijn. Eventueel je eigen kinderen meenemen is prima. Die kunnen dan meedoen met sport en spel.

Laat even horen of je van plan bent te komen. Is vooral handig in verband met de maaltijd.

Mail naar jj@vantilburginnovation.nl of app via 06 - 2224 6069.

Jaap van Tilburg

www.sonrisetwente.nl

Diensten

Elke zondag om 10.00 uur is er in de Heidestraat 9 een samenkomst. U bent van harte welkom. De dienst wordt ook via een livestream uitgezonden. 

 

Lid worden?

Door lid te worden van de Evangelische Gemeente Enschede kun je deelnemen aan alle activiteiten, een taak oppakken en mag je meedenken over de toekomst van de kerk. Volg de intro-cursus

Contact

Zie de pagina contact

EA-logo

Gastennieuws ontvangen?

Ontvang 1x per maand nieuws over onze activiteiten.