fbpx

Kinderwerk

Hier kom je alles te weten over kinderwerk.

Game Changers 16 juli start in de kerkdienst!

Gepost in Kinderwerk.

We starten a.s. zondag de Game Changers dienst in de kerk in plaats van in de school (zoals in de vorige nieuwsbrief vermeld). Aan het begin van de dienst nemen we met elkaar 'afscheid' van de kinderen van groep 8 die de overstap naar de tieners gaan maken. Daarna gaan de kinderwerkers samen met de kinderen naar de school voor een toffe Game Changers dienst.

Game Changers - Paaseditie

Gepost in Kinderwerk.

Het is eindelijk weer zo ver! Op zondag 9 april is er weer Game Changers. Een toffe dienst met aanbidding, een verhaal of een powerpreek en verschillende workshops. We sluiten weer af met een heerlijke snack. We kijken er onwijs naar uit om de kinderen weer te ontmoeten. Let op! De kinderen mogen direct naar de school worden gebracht, ze beginnen niet in de kerk. De kinderen zullen rond 12.00 uur terug zijn in de kerk. 
Groetjes,


Team Game Changers

De crèche is opgeknapt!

Gepost in Kinderwerk.

Inmiddels heeft het jeugdhonk al een flinke make-over gehad en is het weer een mooie ruimte voor de grote groep tieners en andere gemeenteleden. We hebben maar direct doorgepakt en hebben nu ook de crècheruimte aangepakt (zie foto's). We zijn nu ook begonnen met het opknappen van de peuterruimte. Er wordt dus hard gewerkt om de ruimtes waar Next gebruik van maakt, op te knappen en daar zijn we harstikke trots op! We willen jullie daarom graag even foto's laten zien en via deze weg willen wij iedereen bedanken en eren die geholpen heeft. Bedankt voor jullie betrokkenheid en inzet!
Lieve groet,
Gijs & Nienke

Creche ruimte 2   Creche ruimte 2

Game Changers geannuleerd!

Gepost in Kinderwerk.

Op zondag 5 maart zou er weer een Game Changers op de planning moeten staan. Deze zal helaas niet doorgaan. Team Game Changers heeft namelijk even de tijd nodig om de diensten goed voor te bereiden voor de rest van het seizoen. In de maand april zal er gewoon weer een Game Changers dienst zijn! 

Team Game Changers

Ouders Kidsbreak - kinderen opgelet

Gepost in Kinderwerk.

Door de versoepelingen is er weer ruimte voor de kinderen om in de dienst te starten.

Dit betekent dat zij niet meer direct naar de Kidsbreak gaan. De kinderen blijven tijdens het eerste lied en de opening door de host in de dienst, daarna zal vanaf het podium benoemd worden dat ze naar de Kidsbreak mogen gaan.

Uiteraard kan het bij uitzondering anders georganiseerd worden, als er een bijzondere dienst is zoals bijvoorbeeld een doopdienst. Dit zullen wij dan met jullie communiceren. 


Groetjes,
Team Kidsbreak 

Diensten

Elke zondag om 10.00 uur is er in de Heidestraat 9 een samenkomst. U bent van harte welkom. De dienst wordt ook via een livestream uitgezonden. 

 

Lid worden?

Door lid te worden van de Evangelische Gemeente Enschede kun je deelnemen aan alle activiteiten, een taak oppakken en mag je meedenken over de toekomst van de kerk. Volg de intro-cursus

Contact

Zie de pagina contact

EA-logo

Gastennieuws ontvangen?

Ontvang 1x per maand nieuws over onze activiteiten.