fbpx

Youth Leaders Masterclass 30 September

Gepost in Jeugd.

Wees de leider die de volgende generatie in beweging zet met Jezus.

Dat is ons verlangen als Lead to Move. Leiders verder helpen waar dat kan, zodat jij met meer vertrouwen de volgende generatie inspireert. Om een plek te zijn waar je vragen en uitdagingen kunt delen met ervaringsdeskundigen. Om visie te creëren voor de kerk van de toekomst. 

YWAM LEAD TO MOVE FLYER

Tijdens de dag zullen we jullie ook hele mooie seminars aanbieden vanuit onze expertise en ervaringen. We willen je toerusten en bemoedigen om de jeugd met visie en tools dichter bij Jezus te brengen.

 

Update 16+ groep

Gepost in Jeugd.

Wij hebben lang geworsteld met de vraag wie deze groep moest gaan leiden in het nieuwe seizoen en hoe wij deze doelgroep het beste kunnen bereiken/bedienen. Uiteindelijk zijn we tot een heel nieuw concept gekomen en dat willen we graag met jullie delen.

We bieden vanaf dit seizoen drie groepen aan waar iedereen in de leeftijd van 15-18 jaar zich voor in kan schrijven.

We starten met een Youth Alpha, een Zaalvoetbal Connectgroep en Grace Nights (meidenavonden). Gods zegen rust hier zichtbaar op, want we hebben al heel veel aanmeldingen en ook veel nieuwe leiders gevonden!

We zijn nog wel op zoek naar gespreksleiders bij de Youth Alpha. Zou je hierbij willen helpen? Neem dan even contact op met Elisabeth op den Dries (elisabeth.op.den.dries@eg-enschede.nl). 

Groetjes,
Elisabeth, Adriaan en Gijs

Gesprek & snack avond 16+

Gepost in Jeugd.

Ben jij 16 jaar of ouder? Kom dan naar de gesprek & snackavond op zondag 26 maart  - Jeugdhonk EGE - 19.30-21.30 uur.

Gesprek en snack 16Een keer per maand gaan we deze avond organiseren voor jou en iedereen die je maar mee wilt nemen. Daarnaast is dan nog 1x per maand de 'normale jeugdavond'. 

Een avond waar je anderen kunt ontmoeten, het over onderwerpen kunt hebben waar je meer over wilt weten en waar plaats is voor jouw vragen en twijfels. 

En natuurlijk zijn er snacks en gezelligheid! Kom je ook?

Adriaan Dubbeldam, Jaap Feijer en Jacob-Jan Weststrate

Gesprek & snackavond 26 februari

Gepost in Jeugd.

jeugd

Ben jij 16 jaar of ouder? Kom dan naar de gesprek & snackavond op zondag 26 februari. Een keer per maand gaan we deze avond organiseren voor jou en iedereen die je maar mee wilt nemen. Daarnaast is dan nog 1x per maand de 'normale jeugdavond'. 

Een avond waar je anderen kunt ontmoeten, het over onderwerpen kunt hebben waar je meer over wilt weten en plaats is voor jouw vragen en twijfels. 

En natuurlijk zijn er snacks en gezelligheid!

Zondag 26 febr. - Jeugdhonk Evangelische Gemeente - 19.30-21.30 uur

Adriaan Dubbeldam, Jaap Feijer en Jacob-Jan Weststrate

Meer artikelen...

Diensten

Elke zondag om 10.00 uur is er in de Heidestraat 9 een samenkomst. U bent van harte welkom. De dienst wordt ook via een livestream uitgezonden. 

 

Lid worden?

Door lid te worden van de Evangelische Gemeente Enschede kun je deelnemen aan alle activiteiten, een taak oppakken en mag je meedenken over de toekomst van de kerk. Volg de intro-cursus

Contact

Zie de pagina contact

EA-logo

Gastennieuws ontvangen?

Ontvang 1x per maand nieuws over onze activiteiten.