fbpx

In onze kerk wordt op zondag een preek gehouden door heel diverse sprekers van binnen en buiten de gemeente. Op deze pagina vind je de introductie van onze sprekers in het kort.

Esther Stoorvogel

Gepost in Sprekers.

Esther Stoorvogel is getrouwd met Jan en moeder van drieEsther Stoorvogel nov20 jongens. Ze woont in Emmen.

13 jaar geleden heeft ze samen met haar man de Vrije Baptistengemeente Emmen opgericht, nu Stadskerk Emmen, waar ze nog steeds voorgangersechtpaar van zijn. Ze heeft ontwikkelingsstudies gestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Daarna rondde ze nog een theologische studie af.

Haar hart ligt bij het bestuderen en inspireren vanuit Gods woord. Vanuit haar eigen bedrijfje kan ze gevraagd worden als spreker, coach en trainer

www.estherstoorvogel.nl 

In haar vrije tijd houdt ze erg van lezen, tennissen en wandelen in de Drentse bossen.

Tonny Lievers

Gepost in Sprekers.

Tonny Lievers

Wie is Tonny Lievers?

'In de eerste plaats ben ik de man van Gerdien en de vader van Jerm, Alexander en Yvonne. In de veertig jaar dat ik mijn leven met Gerdien mag delen hebben we veel meegemaakt. De meest markante gebeurtenissen in ons leven zijn onze periode als zendelingen in Zaïre (ergens midden jaren '70) en vervolgens de adoptie van Jerm en Alexander en de geboorte van Yvonne.

Ik heb een fulltime baan, waarbij ik enerzijds IT Service Manager ben bij de Gemeente Enschede en anderzijds docent-onderzoeker aan de Saxion Hogeschool ben. Daar waar ik gevraagd wordt iets over de bijbel te vertellen, grijp ik die gelegenheid aan.

Al vanaf het eind van de jaren 70 ben ik betrokken bij de Evangelische Gemeente Enschede. Het is één van de gemeenten waar ik regelmatig mag preken, heb er ook een aantal jaren bijbelstudies gegeven en, samen met Barend Faddegon, de discipelschapstraining verzorgd.

Het zou fijn zijn wanneer mensen door mijn spreken dichter bij Gods doel met hun leven zouden komen.

De foto spreekt boekdelen: Een paar wandelschoenen: we zijn nog onderweg. Maar wel in een keurig aangeharkte tuin: We waarderen ook onze welvaart. ????'

Jan Stoorvogel

Gepost in Sprekers.

Live-stream: Zondag 12 april | Stadskerk Emmen

 

 

 

 

 

 

Ik ben Jan Stoorvogel, 40 jaar en getrouwd met Esther. Samen hebben we drie stoere zoons: Lucas, Jesse en Thom.

 Ik ben iemand die van sporten houdt en ook van spelletjes. Ik vind het heerlijk om buiten te zijn.

Toen ik een jaar of 25 was hebben mijn vrouw en ik roeping gekregen om ons in te zetten voor de kerk. Dat doen we met veel passie en plezier. Eerst in Emmen, maar nu ook in Enschede.

Het is ons diepe verlangen om mensen te brengen naar de hoogste plek op aarde, aan de voeten van Jezus.

Pieter Cnossen

Gepost in Sprekers.

Pieter CnossenPieter (1978) is getrouwd met Hanna. Samen hebben ze een levendig gezin met Jefta (11), Lotte (9), Julia (7) en Marthe (3). 

Pieter houdt van God en is actief betrokken bij de Evangelische Gemeente Enschede in verschillende rollen (jeugdleider, spreker, leider van dienst).

Diensten

Elke zondag om 10.00 uur is er in de Heidestraat 9 een samenkomst. U bent van harte welkom. De dienst wordt ook via een livestream uitgezonden. 

 

Lid worden?

Door lid te worden van de Evangelische Gemeente Enschede kun je deelnemen aan alle activiteiten, een taak oppakken en mag je meedenken over de toekomst van de kerk. Volg de intro-cursus

Contact

Zie de pagina contact

EA-logo

Gastennieuws ontvangen?

Ontvang 1x per maand nieuws over onze activiteiten.